Welcome Visitor...

Latest News

- Palestar Site Revamp...
- Developer WIKI Online...
- DarkSpace Source Code Offline.
- Medusa Engine Source Code Released!
- Website Update
- Palestar Development Website Online...

Latest Topics

- Visual Studio Environments
- Where is dl??
- Game Development Resource Links
- Medusa Engine
- GCQL License...
- MEDUSA
- Game Development Resource Links
- Medusa Enhancement Request
- Medusa / Darkspace / Resourcer questions
- Medusa Logo Contest...

Top Links

- DarkSpace
- Palestar Bug Tracking
- Palestar Developer WIKI
- Medusa Engine @ Github

Network

DarkSpace
DarkSpace - Beta
Palestar

[FAQ
Forum Index ╗ ╗ Bugs ╗ ╗ Credit Card Subscription
 Author Credit Card Subscription
Ospolos
Cadet

Joined: January 31, 2004
Posts: 567
From: Mississauga, ON CA
Posted: 2004-08-13 22:08   
ok i tried to register again, and got some wierd error with symbols...

[ This Message was edited by: Ospolos on 2004-08-13 22:17 ]
_________________


Captain Stern
Cadet

Joined: March 18, 2004
Posts: 223
Posted: 2004-08-13 22:11   
cool...i just gleaned your credit card info of that goobilgook...muwahahahaha going on a shopping spree. just kidding i am waiting myself for my sub to be processed, no fault of ds im sure it has to do with the way i paid

[ This Message was edited by: Captain Stern on 2004-08-13 22:13 ]
_________________


Scythe
Cadet

Joined: May 07, 2003
Posts: 167
From: Tasmania, Australia
Posted: 2004-08-14 03:49   
That is a problem with the net code, if you look at your profile it should still say subscribed. That happened to me last time i subscribed but the transaction still went through.

Nat
_________________
Ex-Grand Admiral Scythe

Darkspace Developer

Commander - Line Station Excalibur

Captain - Assault Dreadnaught Australis


Axianda The Royal
Cadet
Terra Squadron

Joined: November 20, 2001
Posts: 4273
From: Axianda
Posted: 2004-08-14 06:02   
I had the same thing, however the subscription whould have made it thru... mine did at least.
_________________

- Axi

Piotr-san
Cadet
*Renegade Space Marines*


Joined: July 18, 2002
Posts: 384
From: Poland
Posted: 2004-08-14 06:37   
I had the same porblem.It was a fault of blocked 443 port on my router.You need to have that port unlocked for a security protocol.
_________________
* LobbyGhost votes [PB]Piotr-San for most likly to be Dems mom
Raptus regaliter

Page created in 0.006917 seconds.


Copyright ę2000-2020 by Palestar, All rights reserved worldwide.
Terms of use - DarkSpace is a Registered Trademark of PALESTAR